Narin cinayeti soruşturması tamamlandı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltındaki 22 şüpheliden anne ve ağabeyi dahil 9 kişi için tutuklama talebi verildi.

Türkiye, Diyarbakır'da günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin'in sağ bulunmasını ümit ediyordu. Ne yazık ki kötü haber, 19 gün sonra geldi.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulundu.

24 kişinin sorgulandığı soruşturmada amca Salim Güran, kuvvetli şüpheler nedeniyle tutuklanmıştı.

9 KİŞİ İÇİN DAHA TUTUKLAMA TALEBİ

Soruşturmada gözaltına alınan 22 şüpheliden 9 kişi için tutuklama talebi verildi.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler arasında anne Yüksel Güran (44) ile daha önce kolunda bulunan ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi Enes Güran’ın (18) da olduğu öğrenildi.

Şüphelilerden anne Yüksel Güran (44) ve ağabeyi Enes Güran’ın (18) ‘Kasten öldürme suçuna iştirak etmek’ suçundan, amca F.G.’nin (42) ‘Suç delillerini yok etmek’, kuzeni M.K., yengesi M.G. (46) ile kızı B.G. (19), halasının eşi M.Ş.K., tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri M.S.A. (40) ve R.A.’nın da ‘Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

NARİN'İN BABASI SERBEST BIRAKILDI

3 kişiye adli kontrol şartı istenirken, Baba Güran dahil 10 kişi de serbest bırakıldı. ensonhaber

 

Bakmadan Geçme