• Haberler
  • Ekonomi
  • Öz Büro İş Sendikası kadın üyeleri adına AFAD'a 500 bin lira bağış yaptı

Öz Büro İş Sendikası kadın üyeleri adına AFAD'a 500 bin lira bağış yaptı

Öz Büro iş Sendikası Kadın komitesi Başkanlığı '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' dolayısıyla depremzede vatandaşlar için kullanılmak üzere AFAD'a 500 bin lira nakdi bağış yaptığını duyurdu.

Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin ilk yaşandığı andan itibaren bölgede üyelerinin ve vatandaşların yaralarını sarmak için gecesini gündüzüne katan Öz Büro İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle AFAD hesabına 500 bin lira daha bağış yaptıklarını açıklandı.

Sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öz Büro İş'li kadınlar deprem bölgesindeki kardeşlerinin yanında;

Bilindiği üzere 6 Şubat'ta ülkemizde gerçekleşen tarifi mümkün olmayan acılar yaşadık.

Toplumun ve ailenin yapı taşı olan fedakar kadınlarımız, belkide en zorlu süreci yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor.

Bu felakette ağır travmalara mağruz kalmış olan kadınlarımızın da depremin yükünü omuzlarında taşıyarak, en zorlu şartlarda yaşama tutunmak için mücadele verdiğini yüreğimizde hissediyoruz.

Bu vesileyle bu yılki '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Öz Büro İş Sendikası Kadın Komitesi olarak deprem bölgesinde ki tüm kadın üyelerimiz adına deprem bölgesine gönderilmek üzere AFAD'a 500 bin lira bağış yaptığımızı siz Öz Büro İş'li kadınlarla paylaşmak istiyoruz.

Emeğin öncü gücü olan ve her fırsatta topluma yol gösteren kadınlarımızın insanlığın pusulası olacağına ve yaralarımızı sarmak için milletimize yön vereceğine inancımız tamdır.

Sendikamız kadın komitesi olarak yaşadığımız acıların derin izlerini silmek için yaptığımız çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğmizi bildirir, bu vesileyle tüm acıların bir daha yaşanmadığı, hak edilenlerin elde edildiği, mutlu 8 Mart'ların yaşandığı bir dünya dileğiyle 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyoruz" 

AFAD'tan Öz Büro'ya teşekkür

Kadınlar adına yapılan bağışın ardından AFAD Başkanlığı'da sendikaya bağışın ulaştığına dair yazıyı ulaştırarak, yapılan katkı nedeniyle teşekkür etti.

Bakmadan Geçme