• Haberler
  • Gündem
  • Öz Büro İş Sendikası'ndan deprem bölgesine ziyaret

Öz Büro İş Sendikası'ndan deprem bölgesine ziyaret

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası yetkilileri, deprem bölgesini ziyaret ederek yardım faaliyetinde bulundular.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından bölgede yaşanan yıkım ve can kayıplarının ardından tüm yurtta yardım seferberliği başlatıldı. Yapılan yardımlar kapsamında depremin ilk gününden itibaren bölgeye giysi, yiyecek ve acil ihtiyaç sevkiyatı gerçekleştiren Öz Büro İş Sendikası, bu kez Genel Başkan Yardımcıları bölgeyi ziyaret ederek yürütülen çalışmalara bizzat destek verdi.

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba’nın talimatıyla; Genel Başkan Yardımcıları Emrah Sağır, Alper Gökçek, Ramazan Kaşkaya, Gençlik Merkez Şube Başkanı Ömer Faruk Yıldız, Şube Sekreterimiz Yaşar Özdemir, Aile Merkez Şube Başkanımız Serdar Aymaz, Şube Sekreteri Deniz Başkara, Kültür Şube Başkanı Halil İbrahim Kılıçaslan, Şube Sekreteri Mustafa Pulcu, Gaziantep Şube Başkanımız Ekrem Bozkurt, Şube Sekreterimiz İslam Nur Yücedağ, Teşkilat Uzmanımız Nurettin Yalçın ve İş Yeri Temsilcilerinden oluşan ekip felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret ederek, başta üyelerinin ve tüm depremzede vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Depremin yıkıma yol açtığı Osmaniye, Nurdağı, İslahiye, Hatay ve ilçelerinde görev yapmakta olan üyelerimizi ve yetkililerimizi ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunuldu. Öz Büro İş Sendikası heyeti, üyelerin taleplerini dinleyerek üzüntülerine ortak oldu. Milletçe yaraların sarılacağını belirten sendika yetkililer, sendika olarak da üyelerimizin yanında olmayı sürdüreceklerini belirttiler.

Sendika heyeti ziyaretleri sonrasında bölgede yapılan çalışmalara katıldı.

 

Bakmadan Geçme