• Haberler
  • Gündem
  • Sema ve Yunus çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler

Sema ve Yunus çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler

Sema ile Yunus cifti dillere destan düğün İie dünya evine girdiler

İş ve spor camiasını bir araya getiren Sema Yıldızhan, Yunus Çiftçi’nin düğünleri muhteşem görüntülerle başlayıp, bir birinden güzel şarkılar eşliğinde tamamlandı.

Gevaş ilçesinde bulunan Avaşin kır düğün solonu bahçesinde gerçekleşen düğün merasiminde Çiftçi ve Yıldızhan aileleri misafirlerini kapıda karşıladı.

Yıldızhan ailesinin güzel kızları Sema ile hayatını birleştiren Yunus Çiftçi, muhteşem bir kır düğünüyle dünya evine girdi.

Yıldızhan ve Çiftçi ailelerini birbirlerine dünür yapan düğüne yoğun bir katılım olurken, eski futbolcu Yunus Çiftçi ‘yi spor camiası da yalnız bırakmadı.

Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı H.İbrahim Koç, teknik direktör Zeki Yılmaz ve Van Masterler Derneği Yönetim kurulu üyeleri Barış Meriç, Ergin Çiftçi, Volkan Bilginoğlu ve Bengin Çakay Van Masterler Derneği üyesi eski futbolcu Yunus Çiftçi’yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Gevaş ilçesinde yapılan muhteşem düğün ile dünya evine giren ve birçok tanınmış simanın katıldığı düğün töreninde Sema ve Yunus çiftin alkışlar eşliğinde sahneye çıkmasıyla başladı.

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen düğünde davetliler, halaylar çekerek pisti boş bırakmazken, Semra ve Yunus Çifti’de oyunları ile davetlilere eşlik ettiler. Düğün töreni birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

KOÇ; “MUTLULUKLAR DİLERİZ”

Van Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı iş insanı H.İbrahim Koç, düğün töreninde yaptığı konuşmada, “Van Masterler derneği adına Yunus kardeşimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.

DAMATTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Acılar nasıl paylaşıldıkça azalıyorsa, mutluluklarında paylaşıldıkça çoğalıyor olduğunu görmek bizleri çok sevindirdi. www.bugunvan.com haber ajansı aracılığı ile düğünümüze katılım gösteren tüm dostlarımıza tekrardan çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bizlerde www.bugunvan.com haber ajansı olarak, Sema ve Yunus çiftine mutluluk yolunda bir ömür boyu saadetler diliyoruz.

Bakmadan Geçme