Siyasetin yeni rol model ismi: Yavuz Kuşan!

AK Parti İpekyolu kurucu ve mevcut başkanı Yavuz Kuşan siyasette emin adımlarla ilerliyor. Yaptığı çalışmalarla son yıllarda siyaset alanında rol model haline geldi. Edtörümüzün gözünden AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve teşkilatı….

Türkiye siyaseti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son 22 yılda adeta şahlanma dönemini yaşıyor. İstikrarlı bir şekilde siyasi rakiplerine geçit vermeyen AK Parti, siyaset alanına yeni isimler ve rol modeller kazandırmayı sürdürüyor. Bu isimlerin başında ise AK Parti İpekyolu kurucu ve mevcut ilçe başkanı Yavuz Kuşan geliyor.

“İPEKYOLU TEŞKİLATININ ROL MODELİ”

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’nin her kademesinde görev alıp siyaset yaptı. Van’ın büyükşehir statüsü alması nedeniyle kurulan ve Van’ın kalbi niteliğinde olan İpekyolu ilçesinde kurucu başkanlık görevini üstlendi. Kuruluşunun ardından büyük bir başarı grafiği çizen AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı iki dönemin ardından yeniden görevi Yavuz Kuşan’a vererek siyaset alanında yeniden bir heyecan kazandırdı. Kuşan’ın siyasi çalışmaları teşkilat tabanına olumlu yansıyarak adeta rol model haline geldi.

Siyasetin yeni rol model ismi: Yavuz Kuşan!

“AŞKINAN KOŞAN YORULMAZ”

Birçok toplantıda altını çizerek anlattığı, henüz 20’li yaşlarda iken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı iken Eminönü’nde vatandaşlara yaptığı hitabını dinleyen genç başkan Yavuz Kuşan, o gün itibariyle Erdoğan sevgisi ve siyaset aşkı alevlenmiş oluyor, dava bilinciyle kurulan AK Parti’de hizmet vermeye başlıyor. Erdoğan’ın her fırsatta tabana verdiği mesajda, “Aşkınan koşan yorulmaz” cümlesinin vücut bulmuş haline geldi.

Siyasetin yeni rol model ismi: Yavuz Kuşan!

“TEŞKİLAT KUŞAN’MIŞ SEÇİM BEKLİYOR”

Görev aldığı sürelerde AK Parti Van İl Başkanları ve Milletvekilleri ile uyum içerisinde çalışması da diğer başkanlar ve teşkilat mensuplarına örnek niteliğinde olmaya devam ediyor. Teşkilatı içerisinde uzun yıllar hizmet edeceğe benzeyen Başkan Kuşan’ın, değişim planlaması yapacak olan AK Parti’de yeniden görev almasına kesin gözle bakılıyor. Teşkilat içerisinde de sürekli ismi ön planda olan Kuşan’ın yeni dönemde de görev alması bekleniyor.

Siyasetin yeni rol model ismi: Yavuz Kuşan!

“SAHAYI İYİ BİLEN İSİMLER OLACAK”

AK Parti’nin Van’daki çalışmalarını incelemek için sık sık Van’a gelen AK Parti Van İl Koordinatörü 26. ve 27. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın ise Van’daki parti toplantılarında yeni dönem teşkilat yapılanması için tabandan gelmiş, sahayı iyi bilen kişilere bayrağı devretmeleri gerektiğini vurgulaması Yavuz Kuşan’ın yeniden ilçe başkanlığı görevini yürüteceğine yorumlanıyor. Önümüzdeki günlerde Van’da da startı verilmesi beklenen değişim sürecinde Yavuz Kuşan’ın ismi değişimden etkilenmeyecek isimler arasında yer alıyor.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme