SP'li İlhan: Vanspor reklam aracı olmamalıdır!

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Vanspor yöneticilerinin iddialarını ele alarak, 'Vanspor kimsenin küçük siyasi hesaplar adına reklam aracı olarak kullanacağı bir kulüp olmamalıdır.' dedi.

Her hafta Van'ın farklı sorunlarını gündeme alan  Saadet Partisi Van İl Başkanlığı bu hafta Vanspor yöneticilerinin ortaya attığı iddiaları ele aldı. Basın mensuplarının karşısına geçen başkan İlhan, "Vanspor kimsenin küçük siyasi hesaplar adına reklam aracı olarak kullanacağı bir kulüp olmamalıdır." dedi.

"Vanspor, başarılarıyla gündemde olması gerekir"

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Özay İlhan yaptığı açıklamada: " Vanspor ilk haftalarda galibiyetleriyle gündemdeyken, ne yazık ki bugünlerde yönetim kriziyle gündemdedir. Oysaki Vanspor sadece ve sadece başarılarıyla şehre kattığı heyecanıyla gündemde olması gerekir. Vanspor 90’lı yıllarda ligde şampiyonları belirleyecek kadar etkili ve başarılıyken, son yıllarda özellikle sık sık yapılan kongreler ve sürekli başkanın istifa ettim, ediyorum şeklinde ki tehditleriyle ilimiz gündemini meşgul etmiştir." dedi.

"Vanspor reklam aracı olmamalıdır!"

Vanspor yöneticilerinin ortaya attığı iddiaların kulübe zarar verdiğini belirten İlhan: "Geçtiğimiz hafta Vanspor kulüp başkanın istifası ve sonrasında yöneticilerinin birbirleriyle ilgili ortaya attığı iddialar kulübe zarar vermekten başka bir şey değildir. Bu tarz iddialar başta yöneticilerin itibarını zedelemekle beraber Van sporumuzu da olumsuz olarak etkilemektedir. Vanspor şehrimizde ki herkesi buluşturacak en önemli ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Vanspor kimsenin küçük siyasi hesaplar adına reklam aracı olarak kullanacağı bir kulüp olmamalıdır.

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van sporun mevcut yönetiminin son yıllarda yaşananları göz önünde tutarak ivedi olarak bir çağrı yapmak suretiyle yeni üyeler ve kongre delegeleri belirlemeli ve akabinde kongre sürecini başlatmalıdır. İlimizde ki tüm sporseverleri Van sporun etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme