Stadyumda protokol krizi çözüldü

Atatürk Şehir Stadyumu protokol tribününde sık sık yaşanan kriz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir'in talimatıyla çözüme kavuştu.

TFF 2. lig beyaz grupta mücadele eden Vanspor FK'nın sahasında oynadığı maçların bir çoğunda protokol krizi yaşanıyordu. Kulüp ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü karşı karşıya geliyordu.

Her maç farklı sorunların yaşandığı protokol tribününde, Vanspor FK - Esenler Erokspor karşılaşmasında kriz çözülmüş oldu. Neredeyse her maçta protokol kurallarını bilmeyen idareci, yönetici ve görevliler tarafından işgal edilen protokol tribünü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Vanspor yöneticilerini zor durumda bırakıyordu. 

Uzun yıllar Van'ın sporuna hizmet eden ve her kademesinde görev alan mevcut Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, tecrübesini sahaya yansıtarak krizin büyümesini engelleyerek, protokolün sorunsuz karşılaşmayı izlemelerini sağladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir tarafından personele verilen talimat sonrası protokol kuralları uygulanarak, krizin önünne geçildi.

Stadyumda protokol krizi çözüldü

Bakmadan Geçme