• Haberler
  • Spor
  • Tecrübeli file bekçisi Nurullah Aslan Vanspor'da

Tecrübeli file bekçisi Nurullah Aslan Vanspor'da

Vanspor gün geçtikçe kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak yapmış olduğu yeni transfer ile gücüne güç katıyor.

Vanspor yeni sezona bomba gibi giriş yapacak olan kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Son yaptığı transfer ise Samsunspor'un kalecisi Nurullah Aslan oIdu. Aslan geçtiğimiz sezon Samsunspor'da 34 maçta oynadı. Yeni sezonda Vanspor forması ile sahaya çıkacak deneyimli kaleci hafta sonu kampa katılacak.

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

Futbola 2007 yılında doğduğu şehrin takımı Termespor'un altyapısında stoper olarak başlayan Nurullah daha sonra kaleye geçti ve kariyerini kaleci olarak sürdürdü. Termespor ile Samsun Süper Amatör Ligi ve Bölgesel Amatör Lig'de oynayan oyuncu 2016-17 sezonunda Erbaaspor'a transfer olarak ilk profesyonel sözleşmesini burada imzaladı. Erbaaspor'a geçişiyle birlikte 3. Lig'de oynamaya başlayan futbolcu burada Türkiye Kupası dahil olmak üzere toplam 51 maçta şans buldu.

Erbaaspor'da gösterdiği performans ile 2018-19 sezonunun devre arasında 700 bin TL bonservis ücreti ve 6 futbolcu karşılığında Samsunspor'a transfer oldu, ertesi sezon 2. Lig'de oynayan takımın as kalecisi hâline geldi.

2019-20 sezonunda Türkiye profesyonel liglerinin en az gol yiyen kalecisi olarak takımının 2. Lig Beyaz Grup şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan Nurullah büyük kulüplerin dikkatini çekse de Samsunspor transferine olumlu bakmadı ve takımda kaldı. Yeni sezon maçlarına atık Vanspor kadrosunda devam edecek.

Bakmadan Geçme