• Haberler
  • Spor
  • Tecrübeli Futbolcu Centilmenlik Kupasını Aldı

Tecrübeli Futbolcu Centilmenlik Kupasını Aldı

Van futbolunun son dönemlerde yetiştirmiş olduğu önemli futbolcularından Alkan Ayhan, centilmenlik ödülüne layık görüldü. Efsane futbolcunun kupasını Van Masterler Derneği yönetim kurulu üyesi Oktay Aksoy ve iş insanı Nazmi Caner birlikte verdi verdi. 

Haber: Rıdvan Can 

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen uluslararası futbol turnuvasına bu yıl 3-7 Mayıs tarihlerinde Fanatic Tuor ve Antalya Masterler Derneği tarafından yapılacak. Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Masterler futbol turnuvasına katılacak olan Van Masterler hazırlıklarını sürdürüyor. 

"TECRÜBELİ FUTBOLCUYA  CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ"

Antalya'da Suena otel'de düzenlenecek olan Uluslararası Masterler futbol turnuvası öncesi Van Masterler'in önemli gol ayağı efsane futbolcu Alkan Ayhan'ın fairplay çerçevesinde ortaya koyduğu performans ve takım içi ilişkileri nedeniyle centilmenlik kupasıyla onure edildi. Tecrübeli futbolcunun kupasını Van Masterler'in tecrübeli kalecisi ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Oktay Aksoy takdim etti.

"BENİ ÖDÜLE LAYIK GÖREN MASTERLER AİLESİNE TEŞEKKÜRLER"

Van Masterler'in en değerli futbolcuları arasında yer alan gerek futboluyla gerekse kişiliği ile örnek isim olan tecrübeli golcü Alkan Ayhan, kupa töreni sonrasında yaptığı açıklamada; "Van Masterler Derneği çatısı altında olduğum için çok mutluyum şahsıma bu kupayı layık gören Van Masterler Derneği başkanı Zeki Yılmaz, Oktay Aksoy yönetim kuruluna ve tüm takım arkadaşlarıma Masterler ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme