Tecrübeli kaleci Alp Arda Vanspor'a geliyor!

Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının radarında olan genç kalecinin adı Vanspor ile anılıyor. Tecrübeli file bekçisi Alp Arda'nın kulüple anlaşma sağladığı iddia edildi.

Galatasaray altyapısında yetişen ve TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, maçlarında en az gol atılan takım olarak ilginç bir istatistik sergilemişti.

Maç başı gol yeme ortalaması 0,45

Sezon başında İstanbulspor’dan kiralanan 26 yaşındaki file bekçisi, ligde forma giydiği 11 karşılaşmanın 7’sinde kalesini gole kapatmayı başarırken, sadece 5 gol yedi. Isparta 32 Spor diğer 3 golü, Arda’nın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı 2 maçta yedi. İstanbulspor'da forma giydiği sezonda Süper Ligde büyük takımların radarına girmişti.

Vanspor'a imza atacak

Isparta 32 Spor ve İstanbulspor'da perfomansıyla göz dolduran tecrübeli file bekçisinin Vanspor'un gündeminde. Vanspor ile prensipte anlaşan Alp Arda'nın önümüzdeki günlerde imzaların atılmasının ardından kampa katılması bekleniyor.

Alp Arda Kimdir?

Istanbulspor AS takımında Kaleci mevkinde forma giyen Alp Arda, 07 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 192 cm boyunda ve kilo olan Alp Arda, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 2 maça çıkan Alp Arda, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Alp Arda, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Bakmadan Geçme