• Haberler
  • Spor
  • TFF heyeti Vanspor-Kocaelispor maçı için Van'a geliyor

TFF heyeti Vanspor-Kocaelispor maçı için Van'a geliyor

15 Nisan Cumartesi günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak Vanspor FK-Kocaelispor maçı için TFF'den önemli isimlerin Van'a geleceği açıklandı.

Süper Lig ve TFF 3. Lig takımları Rezv Lig kurulması toplantısına katılan Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, TFF yetkililerini maça davet etti.

Başkan Kıyak'ın daveti üzerine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Arda Turan, Nihat Kahveci, Hamit Altıntop Kocaelispor karşılaşmasını tribünden takip edecek.

Görüşme ile ilgili Vanspor FK'dan yapılan açıklamada, "TFF'de yapılan rezerv ligi toplantısının ardından Kulüp Başkanımız Feyat Kıyak, TFF Temsilcisi Fatih Sarp ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında gerçekleşen görüşmede, “Van Spor ’un bundan sonraki maçlarına 1. Lig ve Süper Lig hakemlerinin atanacağı ve 15 Nisan Cumartesi günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleşecek Van Spor FK – Kocaelispor müsabakasına TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Arda Turan, Nihat Kahveci, Hamit Altıntop ve beraberlilerindeki heyetin müsabakayı Stadyumdan takip edeceklerini” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme