• Haberler
  • Van Haber
  • Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş'ta asfalt çalışması yapıyor

Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş'ta asfalt çalışması yapıyor

Van Büyükşehir Belediyesi kısıtlı bütçeye rağmen kentte halka yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla Gevaş (Westan) ilçesinde bulunan 2 kilometrelik Yüzüncüyıl Caddesi sıcak asfalta kavuştu.

Büyükşehir Belediyesi kentteki yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Gevaş (Westan) ilçesinde bulunan ve Hişet (Hışet) Mahallesi ile Karşıyaka (Taxeberoj) Mahallesini birbirine bağlayan Yüzüncüyıl Caddesi’nde asfalt serimine başladı.
Yaklaşık 2 kilometrelik yolda, dolgu, reglaj, yarma, altyapı, üstyapı ve plent miks temel (PMT) serimi yapılarak, asfalt serimine geçildi.

Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş'ta asfalt çalışması yapıyor

Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Hişet (Hışet) Mahalle Muhtarı Mustafa Solmaz, “İki Mahallemizi birbirine bağlayan caddemiz asfaltlanıyor. Doğalgaz hattı çekildiği için yollarımız bayağı bozulmuştu. Yolumuz sıfırdan yapılıyor. Emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sıcak asfalt seriminin ardından yol çizgi ve trafik tabela çalışmasının da yapılacağı cadde modern bir görünüme kavuşacak.

Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş'ta asfalt çalışması yapıyor

Bakmadan Geçme