Van'da futbolcu seçmeleri yapılacak!

Van Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi, altyapı seçmelerinin yapılacağı tarihleri açıklayarak, futbolseverlerin seçmelere katılımı için çağrıda bulundu.

Van’da gençlere spor yapma alışkanlığının kazandırılmasını, futbolun sevdirilmesini, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını ve kentin futbol altyapısının güçlendirilmesi için Van Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi harekete geçti.

Futbolcu seçmeleri hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Amatör spora desteğimiz tüm branşlarda sürmektedir. Bireysel spor branşlarımızın yanına futbol branşı ile çalışmalarımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve spora kazandırılması için futbolcu seçmelerimizi yapıyoruz. 2007-2012 doğumlu gençlerimize yönelik yapılacak seçmeleri takımımızın teknik sorumlusu- yardımcı antrenörü- fitness kondisyoner koçu tarafından yapılacaktır.”

Van Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamanın devamında ise, 2007-2008-2009 doğumlu futbolcu seçmeleri 27 Haziran 2024 Perşembe günü, 2010-2011-2012 doğumlular ise 28 Haziran 2024 Cuma günü seçmeleri yapılacağı belirtildi.

27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak futbolcu seçmeleri İpekyolu Futbol sahasında (Stadyum arkası) saat 17.00'da başlayacak.

Van'da futbolcu seçmeleri yapılacak!

Özel Haber

Bakmadan Geçme