• Haberler
  • Yaşam
  • Van'da 'Kendine Güven Harekete Geç' projesi kapanış programı

Van'da 'Kendine Güven Harekete Geç' projesi kapanış programı

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'ÇOGEP Kendine Güven Harekete Geç' projesinin kapanış programı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "ÇOGEP Kendine Güven Harekete Geç" projesinin kapanış programına Vali Ozan Balcı ve çok sayıda izleyici katıldı.

Devlet Tiyatrosu salonundaki programda ilk olarak Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Kahramanmaraş merkezli depremler konulu resim sergisini gezen Valimiz, öğrencileri çalışmalarından dolayı kutlayarak onlara kitap hediye etti.

Van'da 'Kendine Güven Harekete Geç' projesi kapanış programı

Program, projede eğitim gören öğrencilerin jimnastik, kick boks, halk oyunları, gitar dinletisi ve "Farkındayım Aldanmam" adlı tiyatro gösterisi ile devam etti.

Vali Balcı projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün ÇOGEP kapsamında yaptığı bu güzel etkinlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız çok güzel etkinlikler sergilediler. Belli ki çok emek vermişler. Hepsini tebrik ediyorum. Emeği geçen başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, kamu kurumlarına, velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Van'da 'Kendine Güven Harekete Geç' projesi kapanış programı

Bakmadan Geçme