Van Gurme ve Gastronomi Fuarı açıldı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) öncülüğünde bu yıl 2.si düzenlenen 'Van Gurme ve Gastronomi Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Horon gösterisinin ardından kurdele kesimiyle beraber fuar açılışı yapıldı.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı gerçekleştirilen fuara, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Neslihan Şedal, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Başkanı Necdet Takva, Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, birçok ilin Ticaret Odaları Başkanları ve vekilleri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Van Gurme ve Gastronomi Fuarı açıldı

Trabzon’un konuk il olduğu fuara, 81 ilden 55 yerel, 9 kadın kooperatifi, 24 firma ise çeşitli illerden toplam 88 firma ile yöresel ürünler sergilenmeye başladı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Neslihan Şedal ve konuk il olarak fuara katılım sağlayan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’nin açılış konuşmalarının ardından fuar açılışı gerçekleştirildi.

Van Gurme ve Gastronomi Fuarı açıldı

Fuar, katılımcıların stantları ziyareti ile devam etti. ‘Van Gurme ve Gastronomi Fuarı’ 15 Eylül tarihine kadar misafirleri ağırlayacak.

Bakmadan Geçme