• Haberler
  • Van Haber
  • Van'da yeni bir televizyon kanalı açılıyor! Yeni patronu belli oldu

Van'da yeni bir televizyon kanalı açılıyor! Yeni patronu belli oldu

Zeor Medya Van'a yeni bir ulusal televizyon kanalı kazandırmak için kolları sıvadı. World Türk televizyonunda belirli bir hisse alarak ulusal yayınlarını sürdüren Zeor Medya, Van TV ismini yeniden uyduya taşıyarak yayın hayatı için tarih verdi.

Ülkemizde bugün ulusal, uluslararası ve yerel ölçekte pek çok televizyon kanalı yayın yapıyor.

Van'da medya alanında bir çok başarılı işlere imza atan Zeor Medya Yöneticileri Orhan Olgun ve Zeki Yiğit, yeni bir televizyon kanalı açmak için gün sayıyor.

Bünyesinde 2 günlük gazete, 1 ulusal televizyon, 1 ekonomi dergisi bulunduran Zeor Medya, kuruluşlarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce sosyal medya üzerinden yayın hayatına başlayan Van TV'nin, bundan böyle uydu yayını üzerinden aynı isimle izleyicileriyle buluşacak.

Van TV'nin Eylül 2023'te yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Kanalın Van'da açılacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Zeor Medya yöneticisi Orhan Olgun, "Van TV ekranlara geri dönüyor"dedi.

İlk destek Zahir Kandaşoğlu'ndan geldi

Van TV'nin açılması için sona yaklaşırken, Vanlı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu sosyal medya hesabından destek açıklaması yaptı.

Kandaşoğlu yaptığı paylaşımda, "Elimde değil ne yapıyorsam Van sevdasından vazgeçemiyorum. Haritada çok büyük yeri olan Van uyduda artık. Van'a ait Tv Kanalı olmamasını bir türlü kabüllenemedik. İki yıldan beri yine büyük bir mücadeleyle Van Tv'nin tüm yayın haklarını logosuyla birlikte aldık. Orhan Olgun ve Zeki Yiğit bundan sonra tüm dünyaya yayın yapma hazırlığına başlamıştır. İnşallah en yakın zamanda tekrar Van’ı dünyaya taşıyacaklar" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme