• Haberler
  • Spor
  • Vanlı Tekvandocular, Türkiye şampiyonası için Sivas'a uğurlandı

Vanlı Tekvandocular, Türkiye şampiyonası için Sivas'a uğurlandı

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında il müsabakalarında dereceye giren Vanlı Teakwondocular Türkiye Finalleri için Sivas'a uğurlandılar.

34 ilin katılımıyla Nur Tatar Spor Salonu'nda geçtiğimiz ay yapılan Okul Spor Faaliyetleri Teakvondo müsabakalarında derece yapan Vanlı sporcular, Türkiye şampiyonası için Sivas'a gittiler.  Sporcuları Sivas'a uğurlumaya sporcu aileleri ve sporcular katıldılar. Şampiyonada tatemiye çıkacak Vanlı sporcuların antrenörlüğünü ise tecrübeli antrenörler Ömer Kızılarslan ve Cüneyt Gülçek üstlendi.

Uğurlama esnasında konuşan sporcular,şampiyonada iddialı olduklarını ve Van'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. 

Teakwondo antrenörleri Ömer Kızılkaya ve Cüneyt Gülçek'de, "Sporcuların şampiyonada derece elde etmeleri için yoğun bir çalışma yaptıklarını dile getirerek, spora ve sporculara verdikleri destekteklerden dolayı ailelere teşekkür ettiler.

Evlatlarımız üzerinde güzel hedefleri olduğunu belirten antrenörler Kızılarslan ve Gülçek, "Spora ve sporcuya verilen önem yeni bir devrim anlamına geliyor. Allah nasip ederse Sivas'taki Türkiye Şampiyonasında başarı ile döneceğiz" ifadelerini kullandılar.

Sporcu kafilesi, hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Sivas'a doğru yola çıktılar.

Bakmadan Geçme