• Haberler
  • Spor
  • Vanspor Başkanı Erol Temel'den taraftara çağrı

Vanspor Başkanı Erol Temel'den taraftara çağrı

Artı Değer Vanspor FK Başkanı Erol Temel, pazar günü konuk olacakları Nazilli Spor maçına, Aydın ve çevresindeki Vanlıları ve Van Spor taraftarlarını davet etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde ilk hafta maçını kazanırken, gözünü üst üste iki hafta deplasmanda oynayacağı maçlara çevirdi.  Her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını ve hedeflerinin bu yıl şampiyonluk olduğunu hatırlatan Başkan Erol Temel, bu yolda en önemli destekçilerinin de taraftarlar olacağını söyledi.

Temel, “Bu zorlu ve uzun yolda hedefe ulaşmamız ancak ve ancak büyük taraftarlarımızın desteği ile mümkün olacaktır. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Nazilli Spor maçına da Aydın ve çevre illerdeki Vanlıları ve Van Spor taraftarlarını davet ediyorum. Taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek hem bizleri, hem teknik heyet ve futbolcularımızı ayrı bir motive ediyor. En büyük motivasyon kaynağımız olan taraftarlarımızın desteği ile hep birlikte bu sene şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. İki hafta üst üste deplasmanda oynayacağımız maçların ardından kendi sahamızda da taraftarlarımızla buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Nazilli Spor A.Ş. - Artı Değer Van Spor FK, 8 Eylül Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda saat 16.30'da karşı karşıya gelecek.

 

Bakmadan Geçme