• Haberler
  • Spor
  • Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan Kocaelispor maçı açıklaması

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan Kocaelispor maçı açıklaması

15 Nisan'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak Vanspor FK - Kocaelispor maçı öncesi Başkan Feyat Kıyak'tan açıklama yapıldı. Kıyak, dostane ilişkileri olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynanacağını belirtti.

TFF 2. Ligde şampiyonluk müsadelesi devam ediyor...

Vanspor yarıştan kopmayarak, Kocaelispor karşısına mutlak 3 puan galibiyeti ile çıkacak.

Gündemi meşgul eden dev maç öncesi Kulüp Başkanı Feyat Kıyak dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Başkan Kıyak, "Değerli Van halkı cumartesi günü geçmiş yıllardan beri dostane ilişkilerimiz olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız" dedi.

"Kocaelispor taraftarlarını şehrimizde misafir edeceğiz"

Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu karşılaşmada olacağını sözlerine ekleyen Kıyak, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Maçı takip etmek için değerli Kocaelispor taraftarlarını da şehrimizde misafir edeceğiz. 

Sevgili Van Spor taraftarlarının en güzel şekilde evsahipliği yapacağından şüphem yok bu kapsamda, her iki takım içinde çok önem taşıyan bir müsabaka olsa da, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. 

Bu duruma gölge düşürecek en ufak bir hareketin olmaması adına tüm Vanspor taraftarı da elinden gelen gayreti mutlaka gösterecektir. 

Ülkemizin büyük afetler yaşadığı ve toplum olarak herzamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde futbolun yeşil sahada oynandığı ve sporun barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Vanspor taraftarından beklentimiz, cumartesi günü Stadı doldurmaları ve takımlarını son düdük çalana kadar desteklemelidir. 

Büyük Vanspor taraftarına ve Van halkına yakışan da budur."
 

Bakmadan Geçme