Vanspor'da yeniden Feyat Kıyak dönemi!

Vanspor yeni başkanını seçmek için bugün kongreye gitti. Bugün yapılan olağan kongrede mevcut başkan Feyat Kıyak yeniden başkan seçilirken Başkan Kıyak'ın yeni yönetimi de belli oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk şansını son maçta kaçıran Vanspor, ligi Esenler Erokspor’un ardından ikinci sırada bitirerek play-off’a kaldı. Geçtiğimiz günlerde Play-off’ta elendiği 1461 Trabzon maçı sonrası Vanspor yönetimi kongeye gitme kararı aldı.

BAŞKAN KIYAK GÜVEN TAZELEDİ

Bugün yapılan olağan kongrede mevcut başkan Feyat Kıyak yeniden başkan seçilerek Vanspor’un güven tazeledi. Gökhan Hanoğlu'nun yarıştığı sarı listede yönetimde belli olmayan isimlerin yer aldığı gerekçesiyle kabul edilmedi.

İşte Feyat Kıyak’ın yeni yönetim listesi…

Vanspor'da yeniden Feyat Kıyak dönemi!

BAŞKAN KIYAK'TAN İLK AÇIKLAMA

Yeniden Vanspor başkanlığına seçilen mevcut başkan Feyat Kıyak bir açıklama yaptı. Başkan Kıyak açıklamsında; Tekrardan Vanspor başkanlığına seçildiğimden dolayı çok mutluyum. Biz bir aileyiz. Hepimizin tek gayesi Vanspor'u bir yere getirmek. Sırt sırta vererek bu şehri şampiyon yapacağız. Feyat Kıyak'ta Ali Cengiz oyunları yok. Biz bu şehrin menfaatçisi olmadık. Biz taraftar kardeşlerimizin şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için sırt sırta vereceğiz. Şampiyonluk kolay değil. Birlikte mücadele ettiğimiz sürece şampiyon olabiliriz. Bizi herkes sevmiyor olabilir. Gelin birlik ve beraberlik içinde bu şehre şampiyonluğu yaşatalım. Zahir Kandaşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme