• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, Fenerbahçe'nin eski oyuncusunu transfer etti

Vanspor, Fenerbahçe'nin eski oyuncusunu transfer etti

TFF 2.Lig'de yeni sezonun açılışını yarın oynayacağı Derince Belediyespor maçıyla açacak olan Vanspor'da önemli bir transfer takviyesi geldi.

İç ve dış transferde birçok önemli oyuncu ile anlaşarak kadrosunu güçlendiren Vanspor FK, transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe’nin eski oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı.

Yeni sezonun başlamasına kıs bir süre kala Vanspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezona yeni yönetim ile başlayan Vanspor, hem iç hem de dış transferde flaş transferler yaparak ligin en iddialı takımları arasında yer aldı. Transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve kariyerini önce Zonguldak Kömürspor ardından geçtiğimiz sezon Iğdırspor ile şampiyonluk yaşayan Eyüp Akcan ile anlaştığını duyurdu.

Vanspor’dan yapılan açıklamada; “Hoşgeldin Eyüp !! Bi xêr hatî Eyüp !! Kulübümüz geçtiğimiz sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan başarılı oyuncu Eyüp Akcan ile anlaşmaya varmıştır. Futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileğiyle.” denildi.

 

Bakmadan Geçme