Vanspor takım otobüsüne 'çakar' cezası!

Ankara'dan Kayseri'ye Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için yola çıkan Vanspor FK otobüsü, Kırıkkale il girişinde trafik denetim ekipleri tarafından çevrilerek cezası kesildi.

Ankara’dan Kayseri’ye Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için yola çıkan Vanspor FK otobüsü, Kırıkkale il girişinde trafik denetim ekipleri tarafından çevrilerek cezası kesildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu heyecanı başladı. Ziraat Türkiye Kupasında yarın karşı karşıya gelecek Kayserispor ve Vanspor karşılaşması için Ankara’dan Kayseri’ye gitmek üzere yola çıkan takım Kırıkkale il sınırında jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik kontrol noktasında durduruldu. Vanspor FK aracında resmi plaka olmadığı ve araçta çakar bulunduğu için 5 bin lira ceza kesilirken, takım yetkili ve oyuncuları saatlerce kontrol noktasında beklemek zorunda kaldı.

Vanspor takım otobüsüne 'çakar' cezası!

Vanspor İdari ve Sportif İşler Sorumlusu Ahmet Bilici, “ Van Spor kimsenin egosunun tatmin edeceği bir kulüp değildir. Bugün Kayseri spor maçı için Ankara’dan yola çıkan takımımız Kırıkkale İli girişinde uygulama yapılıp 1 saat bekletilip ve cezai işlem uygulanmıştır. Spor kulübümüze ve sporcumuza yapılan bu ayıbı kınıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme