• Haberler
  • Spor
  • Vanspor ve Başkan Kıyak Yeni Sezona Hazır

Vanspor ve Başkan Kıyak Yeni Sezona Hazır

Bu sezon, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor FK, yeni sezon hazır duruma geldi. Başkan Kıyak ve yönetimi büyük iş çıkardı.

Bu sezon, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor FK, yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak 3 günlük izne çıktı.

Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ile yeni sezon hazırlıklarına devam eden Vanspor FK, yaptığı nokta atışı transferlerle sezona umutlu giriyor.

Geçen sezon, ligde play-ofa kalan ve 1461 Trabzon’a elenen Vanspor FK, bu sezon bir üst lige çıkmak için ter dökecek. Bu sezonda istikrarlı yönetimin ortaya koyduğu performansla lige iddialı başlayacak olan Van temsilcisinde moraller yerinde.

İlk randevu Bucaspor ile oalcak

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor FK, yeni sezon öncesi Iğdır FK ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Iğdır Şehir Stadyumuna oynan hazırlık maçında; Iğdır FK, maçtan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Ligin ilk karşılaşmasında ise Bucaspor deplasmanında lige merhaba diyecek.  27 Ağustos Pazar günü, Yeni Buca Stadında oynanacak maç, saat: 20.00’da başlayacak.

Başkan Kıyak, güzel iş çıkardı

Vanspor'da göreve geldiği günden itibaren efsaneler arasına yerleşen Başkan feyat Kıyak, bu sezonda da iyi bir iş çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Önceki sezonlarda ligin başlamasına bir hafta kala kongre dahi yapamayan Vanspor, bu sezon kongre sürecini erken tamamlayarak, lige hazırlandı. Nokta atışı transferler de yapan yönetim ve teknik ekip, taraftarın takdirini topladı.

Bakmadan Geçme