• Haberler
  • Spor
  • Vanspor'un kadro değeri açıklandı! Vanspor'un kadro değeri ne kadar?

Vanspor'un kadro değeri açıklandı! Vanspor'un kadro değeri ne kadar?

2022-2023 Futbol Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor, transfer hareketliliği devam ederken, Transfermarket takımların kadro değerlerini açıkladı. Vanspor'un 2022-2023 sezonunda yaptığı transferler sonrası kadro değerini sizler için hazırladık. Detaylar haberimizde...

Sezon başında yeniden yapılanmaya giden Vanspor, yaptığı son transferlerle adeta yeni bir takım ortaya koydu. 20 Temmuz'da kongresi yapılacak olan Yavuz Kuşan Başkanlığındaki Vanspor FK, takviyelerle de kadrosunu güçlendirdi. Transfermarket'in verilerine göre şu anda kadroda 25 futbolcu bulunduran kırmızı-siyahlılar, 20 takımlı ligde kadro değeri açısından 6. sırada bulunuyor. 1,85 milyon Euro kadro değerine sahip Vanspor, kadrosundaki yeni transferlerle dikkat çekiyor.

En pahalı takım Kocaelispor, en düşük Kastamonu!

Takım kadrosu değeri açısından bu yılda en pahalı takım değeri yine Kocaelispor'un oldu. Kocaeli temsilcisi kadrosunda 21 oyuncu bulundurarak, 3,95 milyon Euro kadro değeriyle birinci sırada yer aldı. En düşük kadro değerine sahip takım ise, 12 oyuncuyla 225 bin Euro kadro değerine sahip GMG Kastamonuspor oldu.

Vanspor'un en değerli oyuncuları da açıklandı

Transfermarket'in bilgilerine göre Vanspor'un oyuncu değerleri de açıklandı. Kadrosunda 25 oyuncu bulunduran Vanspor'un en değerli oyuncusu, 200 bin Euro ile Hamza Küçükköylü oldu. Kadro değer sıralamasında birinci sırada yer alan Hamza Küçükköylü'yü 150 Bin Euro'luk değerle İsmet Kavustu, Uğur Gezer, Miraç Acer ve Barış Sağır takip etti.

Yeni transferlerin değerleri dikkat çekiyor

Vanspor kadrosunu güçlendirmek için yaptığı dış transferlerin piyasa değerleri de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl başarılı bir şekilde Vanspor'a katkı sunan file bekçisi Onur Tekin (50 bin Euro), İsa Baltacı (75 bin Euro), Furkan Saki (25 bin Euro), Mustafa Aydın (125 bin Euro) olarak sıralandı. 

Emrah Tacir ve Sedat Komi!

Van'ın altyapısından yetişen ve başarılı performans ortaya koyan Emrah Tacir ve Sedat Komi'nin de piyasa değerleri açıklandı. Tecrübeli 10 numaranın değeri 125 bin Euro olarak açıklanırken, Sedat Komi'nin değeri ise 50 bin Euro olarak duyuruldu.

 

Bakmadan Geçme