• Haberler
  • Spor
  • Vanspor'un sağlık sponsoru Lokman Hekim Hastanesi oldu

Vanspor'un sağlık sponsoru Lokman Hekim Hastanesi oldu

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi ile Vanspor Futbol Kulübü arasında 2023-2024 futbol sezonunu kapsayan sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı.

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübünün 2023-2024 sezonunda sağlık sponsoru oldu.

“HER ZAMAN VANSPOR’UN YANINDAYIZ”

Kulüp yöneticileri ile gerçekleşen görüşmenin ardından www.bugunvan.com haber ajansımıza açıklama yapan Lokman Hekim yoneticileri, 2023-2024 futbol sezonunda, Lokman Hekim Saglik Grubu olarak, Vanspor Kulübü’nün resmi sağlık sponsoru olduklarını açıkladı. Van’ın tek profesyonel futbol kulübü olan Vanspor FK ile yapilan anlaşma kapsamında ilk olarak kulüp futbolcularına check-up, spor yaralanmalarinda da muayene ve tedavi hizmetlerinin Özel Lokman Hekim Van Hastanesi tarafından karşılanacağını ifade edilerek, Özel Lokman Hekim Van Hastanesi olarak 2023-2024 Futbol sezonunda da Vanspor Kulübü’ne sağlık sponsoru olduklarını anımsatarak; “Şehrimizin kulübüne her fırsatta destek veriyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de Özel Lokman Hekim Van Hastanesi olarak, kulübümüzün yanındayız. Anlaşma hepimiz için hayırlı olsun” denildi.

“ÖZEL LOKMAN HEKİM VAN HASTANESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı Erol Temel, ise Van’ın tek profesyonel futbol kulübü Vansporun yanında olan destek veren ve ‘sağlık’ konusunda önemli desteklerde bulunan Özel Lokman Hekim Van Hastanesi’nin kulübümüze gösterdiği yakınlık ve teveccühün önemi kelimelerle ifade edilemez. Lokman Hekim Grubu Yonetim Kurulu Baskani Sn Mustafa Sarioglu, Grup CEO’su Sn. Suleyman Alper Inceoz, Subeler direktoru Sn. Hakan Suslu ve Özel Lokman Hekim Van Hastanesi’nin genel müdürü Fatih Dogan ve tum hastane yonetimine kulübümüz adına teşekkür ederiz” dedi. bugunvan.com

Bakmadan Geçme